Nærbilde av hender. Tar notater på et nettbrett. Skjerm på bærbar PC viser e-læring.

Utvikling av e-læring

E-læring er et kostnadseffektivt verktøy for å bygge kompetanse internt i en organisasjon. Kanskje like viktig er at "how to" eller «hvordan gjør jeg» e-læring beriket med animasjoner og illustrasjoner kan være et effektivt verktøy for å støtte kundene dine og gjøre dem til kvalifiserte og fornøyde brukere av produktet ditt.

ATS har en fleksibel tilnærming til samarbeid om e-læringsprosjekter. Vi kan ta fullt ansvar for e-læringsutviklingen, men vi har ofte et nært samarbeid med aktiv deltakelse fra begge parter hvor vi deler på oppgavene.

Vi har forstått betydningen av å tilby kostnadseffektive løsninger, og vi har tilpasset vår organisasjon og våre arbeidsprosesser for å redusere dine e-læringskostnader til et rimelig nivå.

En mann og en kvinne i en korridor mellom store server racks.

Learning Management Systems, LMS

Hvor og hvordan skal de ansatte eller kundene dine få tilgang til e-læringskursene, presentasjonene eller videoene, og hvordan kan du sjekke at dine ansatte har tatt de kursene som de skal, og at de har forstått innholdet?

På vår tjeneste MyWebAcademy, kan vi sette opp en egen LMS løsning (Learning Management System) for din organisasjon. Dersom du ønsker det, kan vi integrere den med HR /ERP-systemet som du allerede har i bedriften. Dermed kan du også finne ansattes kompetanse i HR systemet.

eller,

vi kan sette opp et selskapsspesifikt LMS og integrere det med selskapets HR/ ERP-system for automatisk bruker LMS-tilgang og en sømløs oppdatert kompetanseprofil i HR-systemet.

Besøk vårt LMS: MyWebAcademy

En lang korridor mellom store server racks.

Støttetjenester

For å redusere belastningen på interne ressurser, kan vi tilby drift av LMS sammen med operasjonelle støttetjenester. Vi oppretter en kontakt for deg som hjelper med å løse og svare på praktiske og tekniske spørsmål, og vi holder LMSet oppdatert.

Ung mann som jobber med videoeditering på sin PC

Presentasjonsmateriale, 3D modellering og animasjoner

ATS lager presentasjoner, 3D-modeller, animasjoner for markedsføring, og teknisk visualisering og opplæringsformål. Enten vi lager visualiseringer og animasjoner av taktiske fly eller interaktive 3D-modeller av skip og dekkutsyr i offshore olje- og gassektoren - gjør vi det til en rimelig pris.

Finger på tastatur. Nettsidekode på skjerm. Nærbilde.

Nettsideutvikling

Vi utformer og setter opp rimelige nettsider, for eksempel den du besøker nå.